torsdag, april 22, 2010

En glass med ett ansikte

Ni som har läst den här bloggen länge vet att glassar med ansikten är livets raison d'être för mig. Den här författarglassen gjorde jag tidigare i veckan till Textmässan som kommer ha den på affischer och webb.
Ah, une glace avec une visage - c'est l'amour!

6 kommentarer:

-= Steamboat Willie =- sa...

Jag kan se din nästa bok framför mig:
"Pärlströssel och Pistager".

Kim W. sa...

Ha! Din perversa lockelse för glass med ansikte kommer vara ditt nederlag, Loka! Nu börjar smutskastningskampanjen inför Urhunden '10. Gamla allianser är som glömda. Pinsamma detaljer om ditt leverne kommer offentliggöras och du kommer förlora allt anseende! Du vet vad jag talar om.

Eller, ska vi ingå en pakt? En gemensam front mot Lapidus/Bergting? Fortsätta vara Lucky Death, ända tills vi står vid stupets brant och ringen ska kastas ned i bergets brinnande inre.

Vad säger du? Ska vi en sista gång ära förbundet mellan alver och människor som en gång var? För tretusen mansåldrar sedan. Då kungablodet inte var utspätt, då Isildur var konung över människorna!

Hanna Johansson sa...

Åh! Bedårande, faktiskt.

Emeli sa...

Tänk att jag hittade glassen här... Jag trodde ganska länge det var en bajs, den liknar kiss-och bajdockor som finns på Design Torget.
I alla fall, vad jag undrat över - bad man om en glass som skriver? Och i så fall varför?

Inget ont menat!

Loka Kanarp sa...

Glassens och bajsets estetik överlappar varandra oftare än man kan tro. Titta bara på det här bokomslaget för Caca Magica: http://www.planetacomic.net/imagenes/comics/lacacamagica01_01g.jpg (Det magiska bajset). Men till din fråga: En glass som skriver är något av det vackraste den mänskliga hjärnan har kunnat fundera ut. Under lång tid begagnade sig konstnärer av bilder av jungfru maria, jesusbarnet och änglar som ett sätt att skåda en liten bit av guds oändliga nåd - nu är det glassar som gäller. Med ansikten. Fortsätt din forskning här: http://icecreampeople.blogspot.com/
Lycka till!

Emeli sa...

Vet inte om jag håller med men kul!