lördag, oktober 23, 2010

Första delen av Hungerhuset tuschad


Förra söndagen tuschade jag klart första delen av min och C-M Edenborgs kommande bok Hungerhuset. Här kommer den så kallade "skrytbilden" på resultatet! Observera att jag tänkt lägga in pratbubblor i efterhand.

tisdag, oktober 12, 2010

Sammanfattning

Här är lite sammanfattning av vad som har hänt de senaste veckorna.


Först kom Katten och kimonon av Nancy Peña som (jag är redaktör för) från tryckeriet. Den var supersnygg!

 Josefin i Kolik förlag-montern på bokmässan.

Vi åkte till bokmässan för att sälja den och en massa andra böcker från Kolik förlag. Jag och min make bodde på Park aveny och fick lyxig hotellfrukost varje dag. Vi var tyvärr rätt sjuka under hela mässan.


På mässan fick jag ett pris av Serieakademien för Pärlor och Patroner! Här får jag diplom av Sture Hegefors. Det var fantastiskt och helt oväntat.


Veckan därpå blev Katten och kimonon av Nancy Peña recenserad i Dagens Nyheter. Jag blir så glad när den får uppmärksamhet.


Sen åkte jag och maken en sväng till landet för att plocka svamp och spela badminton.


Jag fick i uppdrag att teckna årets nobelpristagare i litteratur för Expressen. I torsdags kl. 13.00 fick jag, och resten av världen, reda på vem det var. Sen skulle jag teckna en bild samma dag så att den kunde publiceras dagen därpå. Det var väldigt nervöst innan, eftersom jag inte är van vid att teckna öpå så kort tid. Men det var roligt också. Speciellt att så många läsare får se bilden. Läs hela artikeln här.I fredags åkte jag till Malmö och var där i 24 timmar. Men det blir ett eget inlägg.