måndag, december 05, 2011

Det känns som att fylla år

Den franska utgåvan av Hungerhuset - La maison de la faim.


För någon vecka sen kom min och Carl-Michaels serieroman Hungerhuset ut på franska under titeln La maison de la faim på det ärevördiga förlaget Actes Sud/ L'An 2. Detta är något den franska dagstidningen Le Monde (!!) har uppmärksammat. De skriver så här:

‎"Man behöver inte vara ett fan av skandinavisk litteratur eller film för att låta sig förföras av den giftiga charmen i denna serieroman i tvåfärg, där fantasi blandas med psykologisk spänning. Som en metafor för skog och skugga, berättar detta glupska hus för oss, med innerlighet, om barndomens ångest inför saknaden och tomheten."

Läs hela recensionen på franska på Le Mondes hemsida.

Här nedan finns ett utdrag ur serien (på svenska). Klicka på bilden!


Open publication - Free publishing - More news

... men om du bara vill ha en teaser kan jag rekommendera Hungerhusets boktrailer:


Dessutom:

Om du vill ge bort ett signerat exemplar av Hungerhuset till någon i julklapp som har du din chans på torsdag. Då signerar jag OCH Carl-Michael böcker på Söderbokhandeln, Götgatan 37. Vi är där klockan 19.00 - 20-00.

PS:
Om du vill slå två flugor i en smäll, lägga alla äggen i en korg etc etc så kan du ge bort en prenumeration på Utopi (4 nr) och få Hungerhuset eller någon annan av av höstens nya böcker som premiebok! Klicka här!
2 kommentarer:

Djibet sa...

Great work guys! And thanks to Actes Sud for this discovery!

Greetings from France!

Djibet sa...

Great work Loka!!!

Greetings from France!